MUĞLA / ORTACA - Yunus Emre Anadolu Lisesi

Projelerimiz

Ekm

Yunus Emre Anadolu Lisesi olarak bu yıl da Almanca uluslararası e-Twinning projelerimize devam ediyoruz.

Ekm

Yunus Emre Lisesi olarak tüm okul aynı anda kitap okuyarak bir okul içi projesi gerçekleştireceğiz. Sevgili gençler, haftada bir ders saati birlikte kitap okuyacağız. Kitabınız hep yanınızda olsun!

AMACIMIZ DOĞAL AFETLERE KARŞI ÖĞRENCİLERİMİZE FARKINDALIK KAZANDIRMAKTIR.

IM NETZ DER BRIEFFREUNDSCHAFTEN

Okulumuzun da içinde bulunduğu Polonya, Ukrayna, Slovakya, Slovenya vb. Avrupa ülkeleri ile Almanca iletişim dilinde toplam 46 üye ile gerçekleştirdiğimiz  e-Twinning projemiz sevgili öğrencilerimizin sayesinde de  çok ilerleme kaydetti. Okulumuz Polonya'daki bir okulla eşleştirildi ve öğrencilerimiz oradaki öğrenciler ile iletişim kurdular. Almanca'yı hem öğrendiler hemde öğrenmeyi sevdiler. Yabancı kültürler hakkında bilgi sahibi oldular.